Lingomaster ǀ Zwolsestraat 50, 2587 VJ Den Haag, Nederland | ☏ +31 (0)70 444 84 12 | ✉ info@lingomaster.nl
  • nl
  • en

Rooster en Prijzen


Een Overzicht van het Rooster en de Prijzen

Hieronder kunt u informatie vinden met betrekking tot de openingstijden van Lingomaster, ons lesrooster en de prijzen per cursus, u hoeft alleen even op een van de links te klikken:

Lingomaster Openingstijden

Lingomaster Lesrooster: wanneer zullen we afspreken?

Lingomaster Lesrooster: wanneer zullen we afspreken?

08:00 – 20:00 uur: woensdag t/m vrijdag (alleen op afspraak)

Lingomaster Lesrooster

Lesrooster Lingomaster (Juni 2017)

Lingomaster Prijzen

Wij bieden privé-cursussen, duo-cursussen (cursussen voor twee studenten) en groepscursussen (cursussen vanaf 3 studenten) aan. U kunt bij ons intensieve taalcursussen, reguliere taalcursussen, taalcursussen op maat, taalcursussen gericht op het behalen van een specifiek examen en zakelijke taalcursussen volgen. Wij geven ook bijles aan leerlingen en/of studenten.

Voor prijzen voor Lingomaster cursussen kunt u het beste even contact met ons opnemen, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte van ons.

Locatie: Alle taalcursussen vinden plaats in onze Lingomaster talenschool in Scheveningen (Den Haag) of bij u op kantoor (in-company) in Den Haag en omstreken.

Lingomaster Online Prijzen, via Skype video call

De Lingomaster Skype video call cursussen zijn allemaal privé-cursussen. U kunt bij ons intensieve taalcursussen, reguliere taalcursussen, taalcursussen op maat, taalcursussen gericht op het behalen van een specifiek examen en zakelijke taalcursussen volgen. Wij geven ook bijles aan leerlingen en/of studenten.

Voor prijzen voor Lingomaster online cursussen kunt u het beste even contact opnemen met ons, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte van ons.

Locatie: Alle taalcursussen vinden plaats via Skype video call.

Druk hier voor meer informatie Contact