Lingomaster ǀ Zwolsestraat 50, 2587 VJ Den Haag, Nederland | ☏ +31 (0)70 444 84 12 | ✉ info@lingomaster.nl
  • nl
  • en

FAQ


Frequently Asked Questions (FAQ)

FAQ: wij beantwoorden graag uw vragen!

FAQ: wij beantwoorden graag uw vragen!

WANNEER KAN IK BEGINNEN?
Na het intakegesprek en de taalniveautoets kunt u al snel beginnen met uw taaltraining / taalcoaching. Voor het kiezen van een bepaalde dag en tijd kunt u contact opnemen met Lingomaster. Na het invullen van het  inschrijfformulier en de betaling kunt u snel beginnen.

HOE WEET IK WAT MIJN TAALNIVEAU IS?
Voordat uw taaltraining / taalcoaching begint maakt u een taalniveautoets. Bij groepslessen en/of duo-lessen zitten uitsluitend deelnemers met hetzelfde taalniveau in een groep.

WANNEER MAG IK OVERSTAPPEN NAAR EEN VOLGEND TAALNIVEAU?
De Lingomaster taaltrainer kan een inschatting geven van het aantal uren dat u nodig heeft voor zelfstudie, hetgeen allereerst afhangt van het aantal trainingsuren / coachinguren (contacturen) die u per week gaat volgen. Daarnaast is ook belangrijk hoeveel tijd u heeft voor zelfstudie.

WAT IS DE VOERTAAL TIJDENS DE LESSEN?
De voertaal is tevens de doeltaal waarin u taaltraining / taalcoaching krijgt. Indien nodig kan de taaltrainer ook even overschakelen naar een andere taal.

HOE LANG DUURT EEN CURSUS?
De taaltraining / taalcoaching kan 3 maanden duren (1 sessie per week), of 6 weken (2 sessies per week), of 2 weken (intensief). Aan u de keus!

ZIJN LEERMIDDELEN (BEHALVE BOEKEN) INBEGREPEN IN DE PRIJS?
Ja.

HOE KAN IK BETALEN?
Een week voordat uw taaltraining / taalcoaching begint verzoeken wij u om de totale kosten van uw training over te maken op de aangegeven zakelijke bankrekening van Lingomaster (prijzen zijn excl. BTW). Het betalen in twee termijnen is eventueel mogelijk, neem hiervoor contact op met Lingomaster.

WAT GEBEURT ER ALS IK EEN LES NIET KAN VOLGEN DOOR PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN?
Lingomaster is niet in staat om een vergoeding te geven voor ingeplande lessen die kort daarvoor door persoonlijke omstandigheden afgezegd worden, zie Algemene Voorwaarden van Lingomaster voor meer informatie.

ONTVANG IK EEN CERTIFICAAT AAN HET EINDE VAN DE CURSUS?
Ja, iedereen die een (online) taaltraining / taalcoaching bij Lingomaster heeft afgerond ontvangt na afloop een certificaat. Het certificaat vermeldt de taaltraining die u heeft afgerond samen met uw behaalde niveau. Hiervoor gebruikt Lingomaster de standaard van het Europees Referentiekader (kort ERK).