Lingomaster ǀ Zwolsestraat 50, 2587 VJ Den Haag, Nederland | ☏ +31 (0)70 444 84 12 | ✉ info@lingomaster.nl
  • nl
  • en

Examenvoorbereiding Nederlands


Goed voorbereiden voor een officieel examen Nederlands?

Examenvoorbereiding Nederlands: u kunt nooit minder leren!

Examenvoorbereiding Nederlands: u kunt nooit minder leren!

Is Nederlands niet uw moedertaal en leert u op latere leeftijd Nederlands? Met een diploma ”Staatsexamen NT2” (Nederlands als Tweede Taal) of met een Diploma ”Inburgering” kunt u laten zien dat u voldoende Nederlands kent om in Nederland te kunnen werken of studeren.

Lingomaster zal tijdens de cursus Examenvoorbereiding Nederlands ervoor zorgen dat u de finishlijn kunt halen, voorwaarde is wel dat u ook voldoende tijd aan zelfstudie gaat besteden om de eindstreep ook daadwerkelijk te kunnen halen. Lingomaster zal materiaal aanbieden voor de zelfstudie dat u vervolgens in uw eigen tijd kunt uitwerken. U kunt dan tijdens het uitwerken van deze opdrachten gebruik maken van uw eigen boeken of van het Internet, dat mag u zelf bepalen. Uw docent zal achteraf de zelfstandig door u afgewerkte opdrachten nakijken en natuurlijk ook met u bespreken. Dit laatste is zeer belangrijk om dan ook daadwerkelijk meer inzicht in uw eigen kunnen te krijgen. Dus Lingomaster is altijd uw steun en toeverlaat, ook tijdens zelfstudie.

Gedurende deze doelgerichte cursus zult u voorbereid worden voor het officiële ”Staatsexamen”, zoals bijvoorbeeld voor het Nederlandse ”Staatsexamen NT2 Programma I” (taalniveau B1), voor het Nederlandse ”Staatsexamen NT2 Programma II” (taalniveau B2) of voor het Nederlandse ”Inburgeringsexamen A1 of A2”.

Wilt u vandaag nog beginnen met een cursus Examenvoorbereiding Nederlands?

Druk hier voor meer informatie Contact