Lingomaster ǀ Zwolsestraat 50, 2587 VJ Den Haag, Nederland | ☏ +31 (0)70 444 84 12 | ✉ info@lingomaster.nl
  • nl
  • en

Examenvoorbereiding Engels


Goed voorbereiden voor een officieel examen Engels?

Examenvoorbereiding Engels: u kunt nooit minder leren!

Examenvoorbereiding Engels: u kunt nooit minder leren!

Gedurende deze zeer doelgerichte cursus Examenvoorbereiding Engels zult u voorbereid worden voor een van de officiële examens van het Cambridge English Program, zoals bijvoorbeeld voor het ”Key Exam” (KET), voor het ”Preliminary Exam” (PET), voor het ”First Exam” (FCE), voor het internationale ”IELTS Exam” of voor het ”Cambridge English Bulats Exam”.

Lingomaster zal tijdens de cursus Examenvoorbereiding Engels ervoor zorgen dat u de finishlijn kunt halen, voorwaarde is wel dat u ook voldoende tijd aan zelfstudie gaat besteden om de eindstreep ook daadwerkelijk te kunnen halen. Lingomaster zal materiaal aanbieden voor de zelfstudie dat u vervolgens in uw eigen tijd kunt uitwerken. U kunt dan tijdens het uitwerken van deze opdrachten gebruik maken van uw eigen boeken of van het Internet, dat mag u zelf bepalen. Uw docent zal achteraf de zelfstandig door u afgewerkte opdrachten nakijken en natuurlijk ook met u bespreken. Dit laatste is zeer belangrijk om dan ook daadwerkelijk meer inzicht in uw eigen kunnen te krijgen. Dus Lingomaster is altijd uw steun en toeverlaat, ook tijdens zelfstudie.

Na afloop ontvangt u een Lingomaster certificaat onder vermelding van de taalcursus die u heeft afgerond samen met het behaalde niveau volgens de ERK richtlijnen. Het ERK wordt in Engelstalige landen CEF of CEFR genoemd, dat staat voor het Common European Framework.

Wilt u vandaag nog beginnen met een cursus Examenvoorbereiding Engels?

Druk hier voor meer informatie Contact