Lingomaster ǀ Zwolsestraat 50, 2587 VJ Den Haag, Nederland | ☏ +31 (0)70 444 84 12 | ✉ info@lingomaster.nl
  • nl
  • en

Examenvoorbereiding Duits


Goed voorbereiden voor een officieel examen Duits?

Examenvoorbereiding Duits: u kunt nooit minder leren!

Examenvoorbereiding Duits: u kunt nooit minder leren!

 

Gedurende deze zeer doelgerichte cursus Examenvoorbereiding Duits zult u voorbereid worden voor een van de officiële examens van het Goethe Institut, zoals bijvoorbeeld voor het ”Goethe-Zertifikat Start Deutsch A2” of voor het ”Goethe-Zertifikat B2 en/of C1” (TestDaF) of voor het ”Goethe-Zertifikat Bulats Deutsch”.

Lingomaster zal tijdens de cursus Examenvoorbereiding Duits ervoor zorgen dat u de finishlijn kunt halen, voorwaarde is wel dat u ook voldoende tijd aan zelfstudie gaat besteden om de eindstreep ook daadwerkelijk te kunnen halen. Lingomaster zal materiaal aanbieden voor de zelfstudie dat u vervolgens in uw eigen tijd kunt uitwerken. U kunt dan tijdens het uitwerken van deze opdrachten gebruik maken van uw eigen boeken of van het Internet, dat mag u zelf bepalen. Uw docent zal achteraf de zelfstandig door u afgewerkte opdrachten nakijken en natuurlijk ook met u bespreken. Dit laatste is zeer belangrijk om dan ook daadwerkelijk meer inzicht in uw eigen kunnen te krijgen. Dus Lingomaster is altijd uw steun en toeverlaat, ook tijdens zelfstudie.

Na afloop ontvangt u een Lingomaster certificaat onder vermelding van de taalcursus die u heeft afgerond samen met het behaalde niveau volgens de ERK richtlijnen. Het ERK wordt in Duitsland GER genoemd, dat staat voor Gemeinsamer Europäischer Referenzrahmen.

Wilt u vandaag nog beginnen met een cursus Examenvoorbereiding Duits?

Druk hier voor meer informatie Contact