Lingomaster ǀ Zwolsestraat 50, 2587 VJ Den Haag, Nederland | ☏ +31 (0)70 444 84 12 | ✉ info@lingomaster.nl
  • nl
  • en

Nieuws 01-05-2018: Duits op Maat voor Jou

Duits op Maat voor Jou 

Wil jij ook binnen een paar maanden je Duits verbeteren? Dat kan bij Lingomaster in Scheveningen. Wij geven taaltrainingen voor Duits, Engels en Nederlands. Lingomaster geeft taalcursussen op maat. Op die manier krijgt iedere klant precies wat hij of zij nodig heeft. Boeken zijn trouwens overbodig, want het materiaal komt van Lingomaster zelf, dus je hoeft ook geen boeken aan te schaffen. De ene heeft Duits voor presentaties nodig en ander moet de basiskennis (…) van het Duits herhalen. Lingomaster zorgt ervoor dat je cursus een succes gaat worden.

Taalcursussen bij Lingomaster in Scheveningen

Lingomaster geeft taaltrainingen voor Duits, Engels en Nederlands. Wij geven zakelijke taaltrainingen Duits, Engels of Nederlands voor zakenmensen die hun kennis omtrent Duits, Engels of Nederlands moeten aanscherpen om presentaties te kunnen geven, om meetings beter te kunnen begrijpen, om verslagen te kunnen lezen en/of schrijven etc…Je zegt maar wat je nodig hebt en wij doen de rest! Wij geven natuurlijk ook reguliere taalcursussen of taalcursussen op maat: alles kan bij Lingomaster. Daarnaast geven wij examentrainingen voor Duits, Engels en Nederlands (bijvoorbeeld voor 4 Mavo-, 5Havo- of 6Vwo-leerlingen), maar wij geven ook bijlessen aan scholieren die tijdens het schooljaar problemen krijgen met Duits, Engels of Nederlands. Kijk maar eens op onze website www.lingomaster.nl en ontdek zelf wat klanten over Lingomaster zeggen (onder referenties). Als je vragen hebt dan kun je altijd een email sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Lingomaster vlakbij de boulevard van Scheveningen

Lingomaster kun je makkelijk bereiken met tram 1 of 9. Wij zitten naast het Bilderberg Europa-Hotel en tegenover het Ramada Hotel, vlakbij het strand van Scheveningen. Mocht je met de auto willen komen dan hebben wij een parkeervergunning voor je, dan hoef je geen ook parkeergeld te betalen. Heb je hulp nodig met je Engels, Duits of Nederlands? Lingomaster zal je helpen en opeens kun je die presentie in het Engels wel gewoon geven. Mocht je denken dat het schrijven van Duitse brieven nu toch te moeilijk gaat worden, dan ben je bij Lingomaster aan het juiste adres. Wij zullen ervoor zorgen dat je na de cursus precies die taalvaardigheid zult hebben die je ook echt nodig hebt, het komt goed! Welkom bij Lingomaster! Willkommen! Welcome! (Blog: 01 mei 2018)