Lingomaster ǀ Zwolsestraat 50, 2587 VJ Den Haag, Nederland | ☏ +31 (0)70 444 84 12 | ✉ info@lingomaster.nl
  • nl
  • en

Nederlands Regulier


Nederlands Regulier voor Particulieren

Regulier Nederlands: verbeter uw all-round vaardigheden!

Regulier Nederlands: verbeter uw all-round vaardigheden!

Nederlands Regulier

Bij deze Lingomaster cursus ligt de nadruk op het spreken en verstaan van de Nederlandse taal, maar ook op het lezen en schrijven van teksten. Afhankelijk van uw taalniveau kunt u met deze cursus een nog veel bredere kennis verkrijgen van de Nederlandse taal. Alle vier taalvaardigheden (spreken, luisteren, lezen, schrijven) komen aan de orde. Onderwerpen zoals grammatica, woordenschat, tekstbegrip, uitspraak (ABN!) en eigen meningen formuleren staan centraal. Verbeter uw all-round kennis van het Nederlands.

Conversatielessen Duits

Bij deze Lingomaster cursus ligt de focus op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid van de Nederlandse taal, gebaseerd op ‘ABN’. Al naargelang wat uw taalniveau is kunt u hier denken aan het kunnen beschrijven van reactie, ervaringen en gebeurtenissen. Indien u reeds gevorderd bent dan kunt u denken aan het verstaan van lange en complexe teksten en gespecialiseerde artikelen. U bent dan ook in staat zich vloeiend en spontaan uit te drukken zonder merkbaar naar uitdrukkingen te hoeven zoeken. Tijdens elke cursus gaat u luisteren naar gesproken taal, radio en tv programma’s horen daar ook bij.

Lezen & Schrijven in het Duits

Bij deze Lingomaster cursus concentreert zich op het kunnen lezen en schrijven van de Nederlandse taal. Afhankelijk van uw taalniveau kunt u hier denken aan het kunnen lezen en schrijven van eenvoudige teksten, zoals korte email’s, eenvoudige persoonlijke brieven en kleine nieuwsartikelen. Mocht u gevorderd zijn dan kunt u vervolgens denken aan moeiteloos kunnen lezen en schrijven van vrijwel alle vormen van de geschreven taal, inclusief abstracte, structureel complexe teksten, zoals handleidingen, specialistische artikelen, nieuwsartikelen, zakelijke correspondentie en rapportages. Grammatica, spelling en leestechnieken om sneller te kunnen lezen/scannen zijn eveneens belangrijk.

Druk hier voor meer informatie Contact